נא להוסיף שיוכלו לפתוח הדברי חמודות ע"פ האות, כגון דברי חמודות רפט.
גם הרגשתי לאחרונה שבעת שאני מעתיק קטע מספר, אף שיש בו ר"ת, הרבה מהם נפתחים אוטומטי. האם יש אפשרות להשאירם כמות שהוא? (כבר נפלו אצלי כמה טעותים עי"ז שנפתחו ר"ת שלא כהוגן)
מעניין מאוד מה שאתה כותב שראשי תיבות נפתחים מעצמם בביצוע העתקה.
הנך יכול לתת דוגמא של ספר שהתכונה הזו פועלת בו.
וכן בבקשה נא לדאוג שיהיה אפשר לפתוח את חנוכת התורה ע"פ אותיות. כי הוא לא נותן לי.עורך כתב:נא להוסיף שיוכלו לפתוח הדברי חמודות ע"פ האות, כגון דברי חמודות רפט.
...
כגון: מלת אע"ג שברש"י נדה ל: ורשב"ם בבא בתרא דף קכז.חיים כתב:מעניין מאוד מה שאתה כותב שראשי תיבות נפתחים מעצמם בביצוע העתקה.
שם העתיק לי ככתבו (עם ר"ת) אע"פ שבנידה זה אכן נפתחעורך כתב:כגון: מלת אע"ג שברש"י נדה ל: ורשב"ם בבא בתרא דף קכז.חיים כתב:מעניין מאוד מה שאתה כותב שראשי תיבות נפתחים מעצמם בביצוע העתקה.
תודה.עורך כתב:כגון: מלת אע"ג שברש"י נדה ל: ורשב"ם בבא בתרא דף קכז.חיים כתב:מעניין מאוד מה שאתה כותב שראשי תיבות נפתחים מעצמם בביצוע העתקה.
בדקתי ופותח גם אצלי. בדקתי בשפת אמת וגם שם נפתח "אע"ג" בהעתקה, וכנראה כך הוא גם בספרים אחרים.
מחכים לתגובת המערכת.
אצלי ברשב"ם שם נפתח: אע"פ, אע"ג, ואע"ג, אבל לא דאע"ג.פור ום כתב:שם העתיק לי ככתבו (עם ר"ת) אע"פ שבנידה זה אכן נפתחעורך כתב:כגון: מלת אע"ג שברש"י נדה ל: ורשב"ם בבא בתרא דף קכז.חיים כתב:מעניין מאוד מה שאתה כותב שראשי תיבות נפתחים מעצמם בביצוע העתקה.
אכן העתקתי את הר"ת דאע"ג לכן חשבתי שלא נפתח...חיים כתב:אצלי ברשב"ם שם נפתח: אע"פ, אע"ג, ואע"ג, אבל לא דאע"ג.פור ום כתב:שם העתיק לי ככתבו (עם ר"ת) אע"פ שבנידה זה אכן נפתחעורך כתב: כגון: מלת אע"ג שברש"י נדה ל: ורשב"ם בבא בתרא דף קכז.
לאחר בדיקה על ר"ת אחרות, טעיתי.